Origami Workshop

As you saw, everyone thoroughly enjoyed the workshop!” (Online teambuilding, een pharma bedrijf)

Wil jij een leuke origami workshop voor je teambuilding of voor jezelf? Neem dan gerust contact op met mij voor mogelijkheden. Ik geef origami workshops online. Voor een online workshop kan je ervoor kiezen dat de deelnemers mooie Japanse papiertjes direct thuis ontvangen.

De workshop was een groot succes! De opbouw was wel goed van samurai hoed naar vliegtuig naar kraanvogel (makkelijk naar moeilijk). Het voelde even alsof we in Japan waren” (Online teambuilding, een vliegmaatschappij)

Dankjewel voor de fijne samenwerking! De workshop was inderdaad een succes, veel enthousiaste reacties ontvangen, dank voor jullie hulp daarbij” (On-site teambuilding, een pharma bedrijf)

Onzettende bedankt voor de leuke, duidelijke en goede cursus! We hebben echt genoten en we vonden het erg leuk” (Online privé les voor vriendinnen)

Workshop Begeleiders

Ik ben Reiko, de eigenaar van Origamiwinkel Tsuru. Ik ben Japans en kwam naar Nederland voor de liefde! Ik vouw met plezier in mijn vrije tijd. Je hebt me misschien gezien als origami kenner in “super suprise (Afl. 4)” en  het klokhuis

I am Fusako. I love working with my hands to create things. I have been working with children as play therapist in UK and in the Netherlands.